Wensen of vragen? Neem contact op: 058-2139072
Inloggen
Vandaag besteld is morgen tussen 3 en 5 uur in huis! Toppers: onze gegrilde producten! Kwaliteitsslagerij De Schrans: méér dan een slagerij!

LOKAAL

Bij ons is elk stuk vlees Nederlandse trots! Wij halen onze producten zoveel mogelijk van Nederlandse bodem, zodat jouw smaakervaring is doordrenkt met lokale passie. En het wordt nog beter! Ons rund- en kalfsvlees komt rechtstreeks van onze eigen Limousine Farm, waar Johannes op een kleinschalige en diervriendelijke wijze runderen, kalveren en lammeren houdt. De koeien lopen vrij rond tussen stal en weide, wat niet alleen goed is voor de dieren, maar ook voor de kwaliteit van het vlees.

Waarom kiezen wij specifiek voor Nederlands vlees? Ten eerste loopt Nederland vergeleken met andere landen voor op regels betreft diervriendelijkheid en milieubescherming. Daarnaast betekent een korter vervoerstraject een kleinere voetafdruk op onze planeet. Dit zijn zaken die wij als slagerij erg belangrijk vinden. En uiteraard niet onbelangrijk zijn onze lokale producten gewoonweg erg smaakvol!

Dus u kunt zorgeloos genieten van onze heerlijke biefstuk of gegrilde kippen. Kwalitatief goed voedsel en een groenere wereld gaan hand in hand!
Vandaag besteld is morgen tussen 3 en 5 uur in huis! Toppers: onze gegrilde producten! Kwaliteitsslagerij De Schrans: méér dan een slagerij!

Veilig betalen: bij levering

365